Ännu ett Värmlandsbesök på väg

Efter att ha legat raklång i sängen, soffan och på golvet hela veckan, och glott på sanslöst dåliga serier är jag äntligen på fötter igen! Ryggont är verkligen det mest irriterande som finns, men jag är otroligt glad över att jag kan röra mig och sitta igen, även om det inte riktigt är helt bra ännu. Nu slipper jag i alla fall glo på alla dessa serier som går på dagtid, som jag nu kan utan och innan! Nu sitter vi här och inväntar mera Värmlandsbesök, som kommer lite senare än jag trodde, men dom är i alla fall på väg! Den här gången är det sambons syster Lina med man och två barn, hans mamma, bror och systers far, som kommer hit på besök för att fira John, även denna helg 🙂 Ska bli mycket roligt att träffa alla igen och speciellt Lina & Eriks lilla bäbis, som jag ännu inte fått träffa! Hoppas självklart att jag får fota dem lite också!

Här kommer det lite bilder från när jag och en god vän Maria var ute på en långpromenad för några veckor sedan! Ha en bra helg alla!

Ljung

Ljung

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *