Äntligen fredag!

Igår hade vi vår traditionella ”Linnémiddag”, som vi har döpt det till. Det är en liten sammankomst för oss vänner, som bor just i Linné. En kväll per vecka bjuds det på middag hemma hos nån av oss. Mao lagar vi maten var tredje vecka och man får bjuda på precis vad som helst! Har varit en lyckad sammankomst hittills med hela 6 middagar, och riktigt trevligt har det varit också 🙂 Igår kväll var det vår tur att bjuda och vi bestämde oss att bjuda på hemlagat koreanskt, mao BimbimBap, som är min absoluta favoriträtt och det blev hur gott som helst! Har aldrig gjort det tidigare men det smakade precis som det ska och jag har nu lärt mig hur man gör sin egna Gochujangsås, mums! 🙂

Imorrn är det dags för ännu en traditionell middag med Malin & Andy, tradionen går helt enkelt ut på att vi bjuder hem varannan gång och det brukar vara hur mysigt som helst. Middagen imorgon kommer att baseras på ett traditionellt svenskt gammalt recept, men med min lilla egna touch såklart 😉 kan inte riktigt avslöja här vad vi ska äta, för då kanske det inte blir någon överraskning, men det kommer bli riktigt gott hoppas jag alla fall! 🙂

Bjuder på lite stadsbilder från Göteborg idag, (tagna förra veckan) här nedan. Ha en trevlig helg alla!

 

Och nu är det äntligen fredag och alla bestyr för dagen är klara! Nu ska vi softa och gosa lite med djuren och invänta att mörkret kommer. Idag har jag tänkt gå ut och ta lite kvällsbilder och hoppas på att det klarnar upp lite så att jag kan få en liten skymt av fullmånen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *