Bilder från Antigua

Jepp, då var julen över och hela familjen har åkt hem igen. Det har varit en jättefin jul med familj från Torsby och Göteborg, riktigt trevligt! Inte förrän nu har jag hunnit sätta mig ner för att tömma kamerorna som var med på resan! Vi åkte till Karibien, en liten ö som heter Antigua. Vi bodde i Valley Church, precis vid vattnet, i en liten karibisk stuga. Som ni vet så passade vi på att gifta oss där, som vi hade planerat i ca ett år, så vi hade lite att göra även när vi var på plats, men det mesta var redan klart innan, så semestern gick helt enkelt ut på att sola, bada, läsa böcker, äta, dricka gott och bara mysa! 🙂 Vad sägs om vyn från vår lilla balkong? Helt underbart vackert!IMG_2102Och här kommer ett helt gäng med bilder, mestadels från valley Church, Jolly Harbour och Shirley Heights och sist lite fler bilder från bröllopet! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *