Middagar och bäbismys

Ja, nu var det äntligen torsdag igen! Ikväll är det dags för ”halv 8 hos oss” som vi börjat kalla det, våra middagar hos två andra par, på just torsdagar. Idag är det inte vår tur att laga mat heller, så det ska bli riktigt skönt faktiskt! Även på lördag är vi bjudna på middag, så det blir riktigt lyxigt resten av veckan! 🙂 Imorgon är det fredag och jag är nästan ledig, behöver nog bara arbeta nån timme på eftermiddagen och morgon/förmiddag ska jag vara barnvakt igen åt lilla goseLukas! Ska bli sååå roligt, som vanligt 🙂 Här kommer lite fler bilder från förra gången han var här hemma hos oss (och det kommer många fler så småningom, bara jag hinner sätta mej med dom) jag får nog ta och lägga upp ett eget album som heter Lukas tror jag…han är min lilla favoritmodell för tillfället:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *