Vispar, ufon och helg! :)

Dessa torsdagar är för härliga! Jobbar bara halvdag och på kvällarna har vi våra torsdagsmiddagar med goa vänner och ikväll får vi även besök av Sami som stannar tills på måndag, en go vän som bor i frankrike, men bor här i Göteborg annars och är från finland, lite krångligt att förklara, men vi har inte träffat honom på ett tag i alla fall, så det ska bli riktigt skoj! Och imorgon får jag finbesök av lilla Lukas igen 😀 Ska va lite barnvakt när mamma My är i skolan, ska också bli riktigt mysigt! Och självklart ska det bli mysigt att träffa mamma My också såklart! 🙂

Idag har jag fotograferat en massa vispar och kaffefilter. Låter kanske lite konstigt, men dagens tema är ”vardag” och jag funderade ett tag tills jag bestämde mig för disken, vilket man kan säga hör till vardagen. Kaffefiltret (till presskaffet) slutade med att det faktiskt såg ut som nåt ufoliknande 🙂 Dagens bild är den första i serien nedan och består alltså av lite vispar! 🙂 enbildomdagen140227vardag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *