Vårig Lördag

Idag förväntade jag mig en kall men fin dag och vi fick en solig härlig lördag! I morse drog jag och mannen bort till Passcentralen, eftersom jag bytt namn så kan det ju vara bra att byte till ett giltigt pass, eftersom vi ska fira påsk i Frankrike 😛 Det var en hiskelig kö och vi hade ganska tråkigt nån timme, men nu är det i alla fall klart! Hade såklart med mig kameran eftersom jag ville leta vårtecken idag, och det fann jag också! 🙂 En massa vårblommor, årets första humla, människor på uteserveringarna och inte minst, min absoluta favoritblomma: körsbärsblomman! Så här kommer det ett urval av alla bilderna, från b la trädgårdsföreningen, Vasa och Haga, ha en bra lördag!Humla i krokus IMG_5036

HagakyrkanIMG_5049

vårblomma IMG_5023körsbärsblomma IMG_5065

Och till sist så slänger jag in bilden för dagen, med temat: I Plånboken! 🙂enbildomdagen140322-iplånboken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *