Bygge i sommarstugan

Den här sommaren har vi tillbringat nästan all ledig tid i sommarstugan. Vi har dessutom fått nya grannar, våra  nära vänner Gustav & My +barn, så det har liksom blivit en självklarhet att vara där och man tackar ju inte nej till att även få låna barnen ibland 😉 Även om vi varit mycket lediga i det härliga vädret så har vi hunnit med en hel del den här sommaren. Man blev liksom kreativ när man var där länge 🙂 Vi bytte ju tak på storstugan redan i maj och nu på semestern var det dags att byta tak även på bastustugan, som mannen (John) gjorde så gott som själv, okej, med lite bärhjälp av mej 🙂 Vi byggde även en våningssäng inne i bastustugan, så nu finns det plats för ännu fler personer vid övernattning 🙂 Det blev ju såklart en himla massa målning i samband med takbyten men förutom det så fick jag vara lite kreativ och målade en fågelholk, hela vårt utedass fick sig en omgång av mina målningar, (från att ha varit helt träfärgat) jag planterade början på en häck, som kommer bli sååå bra 🙂 Och sen fick jag lite ”dille” på dessa björkstammar, så jag byggde en taklampa och en nyckelhängare. Jag vet inte om man kan säga att det blev snyggt, men det var i alla fall roligt och jag har gjort det alldeles själv 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *