Sommarstugehäng i november!

I fredags slängde vi oss med vår sommarstugegranne till stugan och stannade till söndag. Det blev en riktigt mysig helg med vattenfärgmålning, sågning av ved, fotopromenader, mys framför brasan och en helkväll med spelet Risk med Gustav och hans besök för helgen. Riktigt mysigt och avkopplande måste jag säga, trots att vädret inte var det bästa. Vi behövde inte ens frysa, jag tror vi hade 14 grader som kallast på morgonen när vi vaknade, men det är ju en perfekt temperatur att sova i (i alla fall enligt mej). Jag måste dock säga att jag har svårt att hitta motiv till bra bilder den här årstiden, utomhus menar jag då. Jag gillar hösten när det är mycket färger men nu börjar det bli ganska trist ute och jag tycker att det är svårt att tänka kreativt överhuvudtaget. Vintertider är ingen årstid som jag gillar alls! Men jag gjorde ett litet försök alla fall och sen satt jag mest inomhus och lekte med mina färger 🙂

granIMG_4826

mossaIMG_4808

2 reaktion på “Sommarstugehäng i november!

  1. Ja, hösten kan vara svårare, men motiv3n tinne. Ofta i detaljerna! Här var det särskild ”bambuspreaden” och ”stubbe med grön mossa” som mitt öga sa mest JA till! 🙂 …Hur många bilder av 100 brukar bli som man vill??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *