En vanlig måndag

Idag är det måndag och jag är som vanligt mammaledig på måndagar. Lilla Li vaknade som vanligt runt 07 i morse och vi började vår morgon som vanligt; lite bus innan vi går upp och byter blöja- lagar frukost- äter frukost, tittar på nyheterna på nyhetsmorgon, byter blöja, lite bus, lite Babbyloonz och dans, sova lite, byter blöja, mellanmål, lite hemmabestyr så som tvätt osv (det tråkigaste på hela dagen såklart)lite bus, laga lunch, lite bus igen, byter blöja, lite promenad, lite sova och där är vi väl nu, lilla Li ligger o sover sött och jag sitter här 🙂 Sen fortsätter nog dagen i samma anda skulle jag tro 🙂 Idag bjuder jag på lite bilder, som jag tog för några veckor sedan här hemma, på lilla Li och djuren! Ha en fn måndag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *