Skolarbete

För er som inte vet, så pluggar jag just nu till Certifierad Inredare och Inredningskonsult, på deltid vid sidan av mitt jobb. Det är OTROOOLIGT roligt och jag tänkte att det är dags att visa vad jag pysslar med om dagarna hel enkelt, iaf av det som jag kan visa, det är en hel del man ska skriva också, som inte kanske är så roligt att visa 🙂

Just nu har jag precis lämnat in ett stort jobb för Lektion 8 och innan jag drar igång med 9, så tar jag en liten paus och skriver här! 🙂

Tänkte att ta det i rätt ordning, så att man kan se om man utvecklas eller inte så jag börjar med att visa delar av jobbet som gjordes i den allra allra första lektionen. (är inne på vecka 16 nu)

Den första lektionen, på 2,5 vecka handlade b la om att göra Moodboards till ”mitt drömsovrum” och mitt ”drömkök”. Vi det här laget så visste jag knappt vad en moodboard var och jag kan säga att jag inte är speciellt nöjd med dessa, när jag tittar på dem idag, men det är väl iofs bra, det visar ju bara att jag HAR utvecklats fram till nu 🙂 Sen ber jag om ursäkt om bilderna inte är så bra, är delvis från mobilen 🙂

Vidare så ingick det även att göra en styling i hemmet i ett rum genom att använda sig av saker och möbler man hade i hemmet, mao utan att köpa nytt!

Jag gav mig då på mitt mycket ostädade och omysiga sovrum och här har ni före och efterbilder!

FÖRE:

EFTER:

och så fick jag i uppgift att göra om en uteplats till en kund, inte in real life, men på pappret och här är Moodboarden för det:

Första lektionen blev vi även introducerade till kalkering och jag fick för första gången göra en kalkerad skiss av ett verkligt hus, tillsammans med en grundlig analys. Det var inte helt enkelt att slänga sig in i detta, men det var väl meningen, man måste träna på att göra ritningar, helt klart! 😉 Här är i alla fall den allra första kalkerade ritningen (INTE snygg!).

Ja, det var liiite delar av den allra första lektionen det! Mera kommer snart!

 

Ha en finfin dag! 🙂

En reaktion på “Skolarbete

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *